Mot SM guld för Team mxstar.se 2011

Daniel Karlström, Kim Lindström, Tomas Persson, Christian Sagström, Sebastian Lorenz, Emmy Wallberg och Kristoffer Legebro

Det blir tredje året för Team mxstar.se i SM serien i motocross och inför säsongen 2011 satsar vi mer än någonsin.

Vi är väldigt stolta att presentera Kim Lindström i MX1 klassen, Sebastian Lorenz i MX2, Emmy Wallberg i MX-Girls och Tomas Persson i MX1. Teamet kommer att samarbeta med Yamaha Store Västerås med direkt stöd från Yamaha Motor Scandinavia AB och kommer att köra i SHIFT kläder från PSE Parts.

Kim Lindström som i årets SM serie slutade på en 7:e plats och för andra året i rad vann JSM har som målsättning att vara med i toppen av SM nästa säsong. “Jag siktar på att köra SM och holländska mästerskapet nästa säsong och vill givetvis ha toppplaceringar i båda serierna”.

Sebastian Lorenz går andra året på motocrossgymnasiet i Tibro och körde i år sin första SM säsong och slutade även på en total 7:e plats i JSM. Sebastian tränar hårt för att slå sig in i toppen i Sverige. “Jag kommer satsa på SM, JSM och eventuellt någon ADAC. Jag hoppas ni kommer få se mig högt upp i resultatlistorna”.

Emmy Wallberg slutade i år på en 13:e plats i MX-Girls klassen och siktar på att ta klivet upp i toppen av MX-Girls nästa säsong. “Jag har höga förväntningar på mig själv och ser fram emot nästa säsong”.

Tomas Persson kvalade förra säsongen in till SM för första gången och säsongen 2011 blir hans första hela SM säsong. ”Hoppas kunna öka lite så att jag kan känna mig trygg i att kvala in till samtliga SM finaler och i slutändan kanske kunna plocka något SM poäng”.

Vi kommer satsa hårt på att vara det gröna teamet och har flera punkter i vårat program som handlar om miljö. Bland annat är ett krav att samtliga teamets sponsorer har en miljöprofil och jobbar med förståelsen för vad deras verksamhet gör för miljön. Vi kommer att ha fullständig källsortering i vår depå och jobba aktivt för att göra allt vi kan för vår miljö.

Stort tack till Peter Chadwick, Stefan Pålsson och Daniel Karlström på Yamaha Motor Scandinavia AB. Chistian Sagström och Kristoffer Legebro på Yamaha Store Västerås. Sebastian Andersson och Matte Andersson på PSE Parts.

/Tomas Persson, Teamchef

{youtube}MIYi8J2uc4I{/youtube}

Kontakt:
Tomas Persson, Teamchef, förare MX1 0704-591267
Kim Lindström, förare MX1, 0722-099307, kimlindstrom.com
Sebastian Lorenz, förare MX2 0735-970622, sebastianlorenz.se
Emmy Wallberg, förare MX-Girls 0764-016467, emmywallberg.com

Text & Foto i den artikel är fritt att använda om källa mxstar.se anges. Högupplösta bilder finns via nedanstående länkar

team_all.jpg
kimlindstrom_high.jpg

kimlindstrom_profil_high.jpg
sebastianlorenz_high.jpg
sebastianlorenz_profil_high.jpg
emmywallberg_high.jpg
emmywallberg_profil_high.jpg
tomaspersson_high.jpg
tomaspersson_profil_high.jpg

kimlindstrom
Kim Lindström
Sebastian Lorenz
Sebastian Lorenz
Emmy Wallberg
Emmy Wallberg
Tomas Persson
Tomas Persson
Kim Lindström, Emmy Wallberg, Tomas Persson och Sebastian Lorenz
Kim Lindström, Emmy Wallberg, Tomas Persson och Sebastian Lorenz
Team lunch
Team lunch
”Jag kommer satsa på SM, JSM och eventuellt någon ADAC. Jag hoppas ni kommer få se mig högt upp i resultatlistorna”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top