Marcus Norlén om SM i Uddevalla

Marcus Norlén

Så var årets andra tävling avklarad, slutade med en delad fjärdeplats för mig totalt.

Kom ner på fredagen runt åtta tiden och la oss ganska omgående. Upp på lördagen för anmälan och besiktning. Kallt och blåsigt var det men vi slapp iallafall regn. Under träningarna hade jag 7:e respektive 6:e tid, under första träningen fungerade inte min nya koppling därav att jag inte fick till några bra varvtider. Och under andra träningen lossnade ljuddämparen så jag hann inte köra så många varv! Dagen började ju inte direkt super bra!!!

Till kvalheatet valde jag som sexa på grind och fick till en bra start men bromsade för sent och gled ut lite i kurvan och tappade några placeringar. Blev fyra vilket innebär att jag väljer som 7:a på grinden imorgon.

Under kvällen åt vi i teamet ihop som vanligt. Trevligt att umgås med alla efter dagen med kval och ladda inför morgondagen.

Söndag= tävlingsdag
Upp vid sjutiden och åt frukost med famljen, Wille tycker verkligen det är jätte kul att vara med på tävlingar!
På träningen kändes det lite bättre än gårdagen, inget på cykeln krånglade iallafall.

Första heatet kom jag iväg dåligt och varvade första varvet som tionde man. Körningen kändes stel, fick inte in nån rytm eller flyt. Tog mig i mål på 6.e plats.

I andra heatet var jag tolva i starten och mina lyckade starter jag haft på senaste tiden lyste med sin frånvaro denna helg. Fick till ett bättre flyt nu och kämpade mig upp till 3:e plats men gjorde ett misstag och förivrade mig när jag försökte köra ikapp tvåan. Föll ner till sjätte plats och slutade som 5:a i mål. En total fjärde plats blev det idag och jag behåller min total ledning i SM.

Tack för den är helgen alla sponsorer, familj, vänner och teamet!

MVH Marcus

Länk: www.norlenmotocross.blogg.se
Foto: Mikael Hylander, racingpics.se

Marcus Norlén

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top