Makita Suzuki Yellow Magic Info

Viktor Björklund blev årets Rookie och har självklart nytt förtroende i Makita Suzuki Yellow Magic

En fantastisk säsong börjar närma sig sitt slut och vi fick en otrolig avslutning vid den sista deltävlingen i Västerås. Filip Thuresson säkrade sitt andra raka SM-Guld efter en andra plats i det första heatet. Viktor Björklund gjorde sitt bästa heat under säsongen genom att bli 6:a. Fredrik Karlsson var tillbaka efter skador och vann heat två.

Filip Thuresson Svensk Mästare 2009 !
Viktor Björklund Årets Rookie 2009 !
Suzuki Årets Fabrikat 2009 !

Filip har dominerat MX 2 klassen i år och är troligen Sveriges absolut bästa Motocross-förare 2009. Viktor Björklund 15 år som alltså förra säsongen åkte 85 cc tog klivet rakt in i Eliten och blev 12:a totalt, och blev dessutom årets " Rookie ". Fredrik och Johan har ju som bekant varit väldigt skadedrabbade under säsongen, men Fredrik är alltså tillbaka och Johan är redan igång och tränar för en ev. comeback på Gotland Grand Nationell. Som extra bonus blev också Suzuki årets Fabrikat 2009.

Vi är otroligt nöjda med våra förare, de presterar i tävlingar, de är vältränade idrottskillar, de bjuder alltid på sig själva till fans mm. vilket gör att vi satsar vidare på samma killar 2010. Men vi är inte riktigt överens om vilken klass de ska åka men vi har som mål att ha två i MX 1 samt två i MX 2. Dessutom ska Johan åka alla Enduro-SM på nya RMX 450 om de inte krockar med Motocrossen.

" Yellow Magic" 2010:

Filip Thuresson
Johan Carlsson
Fredrik Karlsson
Viktor Björklund

Med Vänlig Hälsning Micke Björklund Yellow Magic

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top