Mackan på väg ner till Spanien för deltävling två i VM

Brittiska mästerskapet, Donington Park

Mackan har haft en riktigt bra inledning på säsongen med VM poäng i första deltävlingen i MX2 och fina resultat i brittiska mästerskapet, bl.a. en 6:e och 4:e plats i senaste deltävlingen.

Vi fick tag på Mackan när han precis tagit sig igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen på väg ner till Spaninen för deltävling två i VM. En mycket positiv Mackan berättade att allt känns bra och att det har flytit på bra med träning den senaste veckan. Bananan i Bellpuig i Spanien var med även förra året, men var då extremt lerig. Mackan berättar att det är en traditionell spansk hårdbana, men att det brukar harva och vattna ordentligt för att få bort det mest extrema hårda underlaget.

Första deltävlingen i VM var sjukt svårkörd, med extremt mycket och djupa spår. Jag hoppas verkligen att banan i Bellpuig inte blir som förra året.

Allting fungerar bra i England, vi har precis flyttat, men jag bor fortfarande i ett hus som tillhör ägaren i teamet och nu även ihop med några av mekanikerna. Det är ett stort hus, för närvarande är vi 6 st som bor där tillsammans.

Mackan springer vidare mot sitt flyg och vi önskar honom stort lycka till i helgen.

/Tomas, mxstar crew

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top