Löpning istället för hojåka

Nu har jag haft uppehåll från allt hojåkande i nästan en hel vecka och har i stort sätt inte ens varit garaget. Faktiskt mycket skönt, men nu är jag åksugen igen. Hoppas att det blir Nedre Norra race i Woxnadalen på lördag och Stockholmscrossen hos Strängnäs på söndag.

Istället har jag tjuvtränat lite löpning och idag slog jag till med en mils löpning i blodomloppet. Vet inte om jag är bättre tränad eller om det bara var tur, men jag kapade i alla fall mer än en minut från förra årets tid 48.23 och fick i år 47.11. Kändes bra idag, men imorgon och övermorgon antaligen tyngre, börjar redan att känna mig lite stumm i benen.

Tid 2008 från racetimer.se
Tid 2007 från racetimer.se

/Tomas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top