Kristoffer Palm på gång igen

Kristoffer Palm på Uringe

Kristoffer Palm som vi tidigare rapporterat ifrån och som varit borta från hojåkandet ett tag på grund av skada, sitter nu åter på hojen. Exakt tre månader efter sin fotskada körde Kristoffer sitt första pass på hoj igen. 

Det var väldigt kallt och det gjorde riktigt ont att få på sig stöveln då foten fortfarande är riktigt svullen, men det gick bra. Det gick inte speciellt fort idag, jag klagar såklart på dubbedäcken, var inget perfekt fäste med de korta dubben precis. Men jag hoppade inga hopp heller och tog det väldigt försiktigt i vänster kurvor för att inte stampa i foten någonstans. Normalt sätt hatar jag banor med tjäle och dubb, men när man inte kört på ett kvartal så nöjer man sig med det som finns. Var riktigt kul och jag hoppas att jag snart kommer att kunna gasa för fullt och hoppa hoppen mm. Det värsta vad dock att få av sig stöveln… Foten svullnade upp innuti och det var knappt så jag fick av mig dom utan att börja skrika av smärta!

Kristoffer filmade även äventyren på Uringe, filmen ser ni nedan.

{youtube}dKwgxE0IT_I{/youtube}

/Tomas, mxstar crew

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top