Jonas Algotsson rapporterar från USA

Så här kan det se ut om man hoppar lite kort i USA

Har nu varit här i två veckor och allt flyter på bra. Träningen funkar super! I morse gick vi upp kl 5, packade pickisen och åkte till Perris där andra deltävlingen av Gold Series skulle hållas.

7 plusgrader och mycket dimmigt var det på träningen. Man såg inte mycket men jag har åkt ganska mycket där innan så det gjorde inte så mycket. Jag valde att ställa upp i pro klassen för att få köra mot dom bästa. I första heatet så gjorde jag ett bra utsläpp men fick lite res på rakan så jag var tvungen att släppa av lite. Tvåa in i böj och låg sedan tvåa tills det återstod ett varv. Blev omkörd av en australienare och slutade trea.

I andra heatet var jag också tvåa ut. Ettan var grymt snabb så han drog ifrån lite. Hamnade i fight med australienaren som varade i några varv. Han kom om när det var två varv kvar och jag slutade trea.

Jag tyckte tävlingen gick bra. Lite nervös innan för det är lite speciellt här borta. Det är ingen som är blyg på banan liksom. Räknade till femton ambulans färder idag och då missade jag säkert några…

Max Nyberg kraschade i ett hopp på träningen och bärdes ut på bår. Pratade med killen han bor hos och han sa att Max hade ont i ryggen och revbenen. Har inte hört något mer efter röntgen. Hoppas det inte är någon fara med dig Max.

Text och Foto: jonasalgotsson.com

/Tomas, mxstar cre

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top