Kim rapport MX3 VM Finland

finland_vantaa6

Kim Lindström var i helgen över till Vantaa i Finland för att kör en deltävling i MX3 VM. Nedan rapporterar Kim från båten på väg hem.

Nu sitter jag på båten hem från MX3 VM i Finland. Har vart en varm helg då det stod 44 grader på mätaren i solen och 35 grader i skuggan.

Det började bra på lördagen med att sätta tredje tid på tidskvalet, för att sedan göra en urusel start i kvalheatet. Kunde köra upp mig till åtta, men fick slå av för att jag fick magproblem.

På söndagen var det lika varmt. Jag gjorde en bra start i första heatet men blev trängt i kurvan och kom ut som tia ungefär. Fick direkt problem med glasögonen då jag fick vatten innanför tear offen och fick byta glasögon efter tre varv och kom ut som sist. Körde upp mig till en fjortonde plats, men fick magproblem igen och blev slut. Kunde ta mig i mål på den placeringen.

I andra gjorde jag en kass start och sedan var jag med i en startkrasch och var fyra från slutet. Gjorde en bra uppkörning till tionde plats, men fick återigen magproblem och nu tvingades jag bryta.

Det har vart en helg som både vart bra och dålig.  Jag visade att jag kan vara med där uppe i tiderna, men starterna håller inte. Jag vet inte vad det är för fel på magen men antagligen är det för den värmen som var. Nu vet jag inte riktigt vad som står på schemat men jag hör av mig när det händer något.

Tack för mig, hej..

Mvh Kim

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top