Kim Lindström rapport holländska

kim_buss_husvagn

I helgen var det dags för andra deltävligen i det holländska mästerskapet, som kördes i Halle och självklart var Kim Lindström på plats.

Kims egna rapport

Hej igen.

Igår (söndag) så gick andra deltävlingen i holländska i Halle. En bana som har mycket hopp och är lite hårdare i botten.
På träningen/tidskvalet så lyckades jag inte få till någon bra tid och jag hoppade inte alla hopp, kändes lite stelt men lyckades köra in på en 19:e tid.

I första heatet så gjorde jag en urdålig start och var bland de sista iväg så det blev till att jaga, men efter fem varv fick jag maskinproblem så jag var tvungen att bryta.

Andra heatet gjorde jag IGEN en dålig start och var bland de sista och andra kurvan körde jag ihop med en annan så då var jag mer än sist, då jag tog det lite lugnt innan jag åkte iväg. Sedan gick körningen kanon och jag hade ingen kramp eller något så jag kunde ligga på vilket var väldigt skönt efter lite problem förut med kramp i armarna. Jag kunde köra upp mig till en 16:e plats innan orken tog slut och då var det 5 min plus 2 varv kvar.  Fanns inte så mycket jag kunde göra utan rullade in på den placeringen.

Nu blir det till att ladda inför nästa helg då det är deltävling i Heerde, en bana som jag gillar. Så då tar vi nya tag så hör jag av mig efter det.

Hörs /Kim

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top