Andra deltävlingen i holländska för Emmy Wallberg

Frida Östlund och Emmy Wallberg

Emmy Wallberg körde i helgen andra deltävlingen i holländska mästerskapet på årets premiär VM bana Walkenswaard.

Emmy rapport

På träningen/kvalet så kändes det inte alls bra, jag var stel och körde inte alls som jag vill. Det blev en 13:e plats ut på grinden till de första heatet.

I det första heatet fick en kass start och crashade sedan efter bara tre kurvor. På det första varvet varvade jag som 26:a, men redan på det andra var jag uppe på en 12:e. Med bra varvtider på slutet kunde jag köra upp mig till en 10:e plats i mål och tog in ca 2-3 sekunder per varv på Frida Östlund som slutade precis före mig.

I det andra heatet fick jag en dålig start igen, var runt 20:e. Körde sedan upp mig ganska bra och hade en grym fight med Frida och det var riktigt kul. Slutade på en 6:e plats, även denna gång precis efter Frida.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top