Jordsprätten i Linköping

Klockan ringde 04.00 i morse och då bar det iväg med nya Citroen bussen ner till Linköping för några timmars enduro körning. Dagens tävling bestod av 7 st sträckor som vardera skulle köras 3 varv. Jag skulle kalla det enduro, men vi körde även på crossbanan och på en hel del gärden.

När vi närmade sin Linköping öppnade sig såklart himlen och det såg ut som det skulle gå mot en ganska trist dag men dåligt underlag och blött väder. Det var dock helt fel, regnet slutade, banorna torkade upp och dagen har varit riktigt bra.

Jag slutade på en 11 plats av ca 100 startande, vilket jag är väldigt nöjd med. Dock är jag lite besviken på mig själv då jag missade säkert 30 sek genom att missa målgången på min första sträcka, plus att det blev några stopp här och där  i skogen.

Som sagt en kanon rolig dag med en jäkligt häftig tävlingsform, fin bana och ok resultat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top