Jag Alex Eriksson Vaknar upp från de döda!

Alex Eriksson

Det kanske känns så för er där hemma, men jag är så långt ifrån de döda man kan vara. Sover, skiter, äter och springer motocross. Och det går bra med allt rakt igenom, träningen funkar bra, bra fokus varje dag eller ja i alla fall 90% av träningarna. Ibland så kan man vara bra trött, har jobbat efter mitt schema som jag har fått av Anders Eriksson och min far. Gör som det står på schemat punkt slut sa dom innan jag åkte hemifrån! Efter man hade läst vad som skulle göras så sa man inom sig TACK FÖR DET!

Nej men det bådar gott inför säsongen när jag har fått den i mig, det märks redan nu har väldigt fina ljus glimtar visa dagar ute på banorna. Men jag är fortfarande inte inne i den formen jag är ute efter men denna veckan och nästa vecka så är den nog där till 95% Är inne i en fas som vi kallar inriktning speed och förberedelse 2010. Där dagarna inriktar sig på att pressa tider och pressa gränser, och fortfarande lite justeringar på hojen tills den är 100% redo för säsongen. Då kan folk säga hur kan det ta så lång tid att testa fram det? Det är inte bara en grej vi testar fram, utan det är stöt dämparna gafflarna, motorn, drevning , förgasinställingar vart jag vill ha styret handtag till styret jag kan rabbla på bra länge.

Har även kört en tävling här nere, en deltävling i Italienska i Casteligone del lago. Och fick en bra feedback på vad som ska göras för att hitta formen. Kvalade in som 24 och fick en bra start position inför heaten, och jag visste att jag kunde bli farlig med en bra start position. Det värsta var att när jag hade gått och känt på matrialet vid grinden så visste jag. Jag kommer fan ta starten, och det var precis vad jag gjorde och var med som 7 efter 5-6 varv då jag kraschar. Och kommer upp snabbt iväg som 20 kör upp mig till 15 ligger med där. Men jag kan säga att mitt hjärta var inte rikigt förbrett på ett VM tempo så där av en krasch till. Rullar sedan in i depå och sedan ut efter något varv igen och lägger mig på samma ställe som jag låg innan jag krascha. Sen till sista heatet gick jag in med inställningen ÅKA I MÅL, det gjorde jag med som 17 och mina första Italienska poäng. Gott efter 3 år utan en poäng, men det ska bli väldigt många i helgen då hade jag tänkt då det är en ny deltävling. Hur många det får vi se efter helgen!

Ha det gott Med vänlig hälsning Alex Eriksson Effectum racing sports/ KTM Scandinavia

Länk: www.alexeriksson.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top