Inte min dag

Var o körde på Arlanda idag,första körningen sedan Stockholmscrossen i Sala.Var riktigt sugen,hade fixat crossen i veckan så den var fit for fight till idag.

Kom ut runt 11 tiden,regnet hängde i luften men det var inget som skulle störa,gick upp i klubbstugan för o betala,va ser man då,jo ett urklipp i en tidning med mig på en stor bild.Gick ner o satte på kläder o starta hojen,nu ska det stekas sandTongue out

Ut o tog det ganska lugnt första varvet,sedan vart jag omkörd av några som ja kände att jag kunde hänga på,hornen kom fram o jag körde på ganska hårt,det tog ca 3 varv till innan jag fict ett styrvobbel o gjorde en fin highsider o landa i upphoppet av platån på baksidan,det gjorde aningen ont då jag lyckades med o ta smällen på en kvadrat dm stor yta på höften/låret.Kved ett tag för att sedan ta mig till depån igen,satt o tog det lugnt efter att ha rätat upp styret så det gick o köra igen.Efter ett tag så ville jag testa igen o fick hjälp av polaren o starta hojen då jag hade så ont i höften så det gick inte,ut på banan,funka ganska bra.In o vila en sväng sen ut igen,fick upp bra flyt o det kändes ganska bra i höften när jag fick upp lite värme i den,kommer till platån mot depån,laddar på som vanligt,hoppar,hojen dör i upphoppet,landar o stannar för o kolla va det va,kedjan som hoppat av av nån anledning o slagit ett litet jack i blocket så det sipprar lite oljaCry.Sen var det bara o packa ihop o åka hem,stel o fattig.Men men efter regn kommer solsken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top