Inget Finspång SM för Robert Carlsson

eksjo_robertcarlsson

Robert Carlsson har gått i valet och kvalet om att ställa upp i helgens SM-deltävling i Finspång.

Planeringen för en come-back på tävlingsarenorna gick så långt att nya tröjor trycktes upp, men igår (8 augusti) tog Robban det slutgiltiga beslutet att vänta med årets tävlingsdebut. Robban har kunnat träna bra och är i stort sett skadefri, men saknar mängdträningen på hojen.

“Körningen stämmer ganska bra för tillfället. Men å andra sidan har jag ju inte mätt mina krafter ännu då jag inte har tävlat. Jag kan träna på rätt rejält men har jag tagit i hårt en dag är det så jag får vila nästa då jag känner av ljumsken. Doktorn säger jag ska lyssna på kroppen och låta det ta tid. Jag har heller inget att vinna då jag kommer in så pass sent i säsongen så därför tog jag beslutet att hoppa över både Finspång och Tomelilla. Eventuellt åker jag en Elitserietävling om någon helg men i övrigt siktar jag på de sista SM-deltävlingarna för året – Tomelilla och Uddevalla. Det var länge sedan jag stod på en startgrind och jag är riktigt sugen att få göra det!”

Länk: robertcarlsson.se

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top