Inför SM i Finspång med Alex Eriksson

smtibro_alexeriksson

Hoppas allt är bra med er, och att ni har haft en fin semester och ni som ska ha hoppas jag ska få en fin semester.

Efter Uddevalla VM har jag vart i full gång, på senaste tiden har jag legat i hårt för att komma till Finspång för att slåss om pall platserna. Har sedan två veckor tillbaka vart och tränat på en tuff bana nere i Jönköping, för att komma ner till Finspång så väl förbredd man kan vara. En oerhörd tuff bana med mycket spår och intensiv från start till mål, och pulsen går aldrig under 80% motsvarar (extrem hög) puls. Får bli en vända till nu på tisdag sedan fullt fokus inför SM et i helgen.

Har även vart en tur uppe i Finspång och tränat inför SMet.Efter en tuff vecka med träning varje dag så var det en hel dag där uppe med genomgång av hela banan. Som kommer vara nyttigt inför SMet, dagen kan man sammanfatta med blod och svett och en sömn på 3 tim hem i bilen.

Igår var jag och körde Elitserien i Västerås på deras nya bana, och dagen slutade bra. Jag blev 8 individuellt och Tibro MK blev 6. Och nu ligger vi på en 5 plats totalt, men vi kommer komma på slutet här för det är banor som passar hela laget. Resultatet för mig i heaten blev 10-9-10 efter mindre bra starter, men jag krigade på hela heaten igenom och som vanligt kom jag igång som mest i slutet av heaten.

Känner mig stark på hojen nu efter träningen senaste veckorna och jag siktar på att putta in min formtopp i Finspång så vi kan åka hem med ett leende på läpparna. Jag jobbar vidare med hojen och löparskorna så får ni hålla ställningarna där hemma, så kanske vi ses i Finspång om inte annat så hörs vi efter nästa helg

MVH
Alex Eriksson

Regenta racing by Mann

KTM Scandinavia

Länk: alexeriksson.com

Foto: Mikael Hylander, racingpics.se

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top