Hur ser nästa säsong ut för Marcus Norlén?

marcusnorlen_vissefjarda11

Marcus Norlén har de senaste säsongerna kört Suzuki 450 med hjälp direkt från Suzuki i Rockstar Energy Motostar Suzuki Racing och har nu skrivit på ett nytt kontrakt för att fortsätta med samma samarbete även 2013.

Förra året blev inte riktigt som Marcus tänkt sig, när han redan i preimären i Vissefjärda crashade illa. En handled ur led och fraktur på båtbenet gjorde att Marcus var borta i stort sätt hela säsongen. Han kom endast tillbaka till årets sista SM i Västerås och gjorde där en stabil insats med en 7:e och 11:e plats.

– Jag är fortfarande stel efter skadan och har sämre styrka. Det är inget jag lider av, men åker fortfarande med det specialskydd för handleden som jag fått, berättar Marcus.

Innan förra årets skadedrabbade år hade Marcus två riktigt bra år, båda på Suzuki. Höjdpunkten såklart 2010 med ett SM guld i MX1 klassen, som han sedan följde upp med ett silver året efter, 2011.

– Det känns riktigt bra med Suzuki och Motostar och det är därför jag stannar. Jag gissar att de tycker samma sak eftersom jag får vara kvar, trots årets dåliga säsong. Klart är även att jag fortsätter mitt samarbete med SCOTT svenska, men nästa säsong i SCOTT kläder, säger Marcus.

Länk: motostar.se

Foto: Mikael Hylander

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top