GGN närmar sig

Det brukar kunna vara lite skitigt på Gotland så här års

Ja nu börjar det dra ihop sig för GGN (Gotland Grand National), tävlingen körs lördag 31 oktober på Tofta skjutfält på Gotland. Till start bland snabbåkarna kommer såklart flerfaldige vinnaren Mats "Lappen" Nilsson. Vad jag har hört har han testat mer än någonsin och uttryckte sig själv "Min Yamaha 2010 går fantastiskt bra, testade den hoj jag åkte på förra året och förstår inte hur jag kunde köra på den då". Vet inte om hans konkurrenter är lika noga med testningen, men de kan nog ge Lappen en fight ändå. Bland annat kommer förre vinnaren Kenneth Gundersen till start och förra årets trea Eero Remes ersätter Stefan Everts som tyvärr inte kommer till start.

Startfältet är precis som tidigare år fullt och ca 2300 förare åker till Gotland för att brottas i leran. En sista sekunden preppning kan vara att läsa vår tidigare artikel från Magnus på kiropraktor.se om hur man tejpar händerna för att motverka blåsor. Läs artikeln HÄR!

Missa inte heller att fastbikes.se kommer att sända live från Gotland. Sändningarna börjar redan på fredag eftermiddag med bilder från presskonferens och fortsätter sedan under lördagen från tävlingen.

/Tomas, mxstar crew

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top