Färdigkört och testat inför GGN

Igår lördag var jag på Arlandabanan för ett test av den styrtank jag har tänkt använda mig av på GGN och det fungerade fantastiskt bra. En otroligt enkel konstruktion där man kopplar den nya tanken till lufthålet på befintligt original tanklock. Körde ett pass och testade hur lång tid jag kunde köra och på en tungkörd sandbana kom jag 1 timme och 20 minuter, vilket borde innebära åtminstonde 1 timme och 30 min på Gotland. Med andra ord kan jag ha samma depåstoppsupplägg som tidigare, ett stopp om jag kör fem varv och två om det blir sex varv.

I övrigt så testade jag lite glasögon, bland annat med att köra 12 st laminerade tear off utanpå mina roll off glasögon. Fungerade inte helt klockrent, så det blir att utveckla konstruktionen i veckan. Körde även en del starter idag och det gick väl inte heller klockrent. Har nog aldrig fått igång sukkan på första kicken och det gick inte riktigt idag heller. Testade en teknik där jag hoppar upp och ställer mig och balanserar på pinnarna med båda fötterna och kickar sedan. Då får jag lite bättre tryck i kickningen och har då lättare att få igång hojen. Vi får se hur det går när man står på starten nervös som fan.

Fyspass imorgon kväll för att tömma kroppen och sedan blir det stenhård kolhydratladdning i veckan.

 /Tomas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top