Fjärde deltävlingen holländska för Kim Lindström

Kim Lindström körde i helgen den fjärde deltävlingen i holländska mästerskapet i Mill och gjorde återigen en riktigt bra tävling. Här har ni Kims egna rapport.

Rapport Kim

Hej igen sponsorer. Är nu hemma i Sverige efter att vart utomlands ett tag i Holland.
I söndags kördes den fjärde deltävlingen i Mill, en bana som bjuder på djup sand och tekniska hopp partier.

På träningen/tidskvaklet satte jag en 13 tid som jag var nöjde med och allt kändes bra inför första heatet.
Gjorde en okej start i första heatet och var ut runt 13-14 i början men efter två bra varv så var jag uppe som 8a och sedan efter några varv till låg jag sjua och jag tänkte att om jag håller i nu kan jag få en lucka och kunna vila lite för att orka hela heatet och jag fick den luckan och jag försökte vila ett varv men det fanns inte så många ställen att vila på utan jag tappade mest tid till dom bakom och till slut ramlade jag ner till en 10onde plats som jag är mycket nöjde med då det är många VM förare framför och bakom mig imål.

Kände mig trött och sliten efter första heatet och var lite segt, men det ska ändå köras två heatet så det är bara att bita ihop.
I andra gjorde jag en likadan start men i andra kurvan blev det startkrasch med mig underst och jag var iväg sist, nu var det bara att jobba och körningen kändes kanon men kände att jag blev trött på slutet men kunde rulla imål på en 13 plats som är kanon.

Det var en liten kort rapport från helgen, nu är jag hemma några dar för att sedan åka ner igen till Holland och ladda inför MX3 vm.

Vi hörs.

/Kim

{youtube}AYD8JOHkEy8{/youtube}

{youtube}kokMfFJRBzo{/youtube}

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top