Fantastisk start på tipptävlingen

tippning deltavling1

I helgen var det premiär på Monster Energy AMA Supercross i USA och med det även vår tipptävling.

Med lite extra boost från MxInAction så blev det tillslut hela 77 lag i vår tipptävling till första deltävlingen. Det känns ju såklart extremt kul för oss som dragit igång det och framförallt kul för alla som tippar, man vill väl ha möjlighet att spöa så många som möjligt i tippningen.

Vinnare deltävling 1

Stort GRATTIS till Danjelsan_MX som vann första helgens tippning och med det även ett par SCOTT Tyrant glasögon.

För er som missade första omgången så ska ni inte vara ledsna, det finns fortfarande möjlighet att vara med. I den totala tippningen över hela säsongen tas den sämsta deltävlingen bort och det är alltså fortfarande helt öppet att vara med i den totala tippningen. Läs mer hur ni gör för att vara med i denna tidigare artikel HÄR.

Priser i den totala tävlingen är följande

  1. SCOTT 350 klädset, tröja, byxa och handskar
  2. MADE nummerkit med eget namn och nr
  3. 100% glasögon från Thorells MX

För er som tippade första deltävlingen och vill ha lite mer statistik hur poängfördelnigen såg ut, klicka på Race Results inne på www.motocrossfantasy.com. Där ser ni hur många poäng varje förare fick, vad de eventuellt hade för handikapp och om de var Underdog.

Tack till Ola på Thorells MX som är en av de drivande stjälarna i tippnignen. Tack även till Niklas på MxInAction som gick in och pushade på lite inför premiären. Sjävklart tack till våra företag som är med och sponsrar priser, SCOTT, MADE, THORELLS MX.

1 thought on “Fantastisk start på tipptävlingen”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top