Emmy Wallberg rapporterar från SM i Uddevalla

Emmy Wallberg

Nu är andra deltävlingen i sm avklarad. Träning 1&2: Första träningen kände jag mestadels på banan och jag testade lite på hoppen. Det var svårt att köra fort eftersom de fanns varken några vallar eller spår på banan. Men den andra träningen gick det bättre och banan var kanon. Jag tyckte att det gick bra att hoppa men hade svårt att få till den rätta tekniken i kurvorna.

Kval: fick en ganska bra start och det rullade på helt okej . kom till sist på en 12 plats

Heat1:fick en bra start och var med och drog från början och kände att allt gick bra men bromsade stopp och fick ta omm allt från början och slutade på en 16 plats

Heat2: Kom inte ihåg så mycket från heatet men pappa och team chefen berättar att jag fick en kass start och var näst sist men lyckades köra upp mig på en 10 plats och körde jätte bra tills jag kraschade och slog mig medvetslös och fick åka ambulans till trollhättans sjukhus . Jag vaknade upp i ambulansen och kännde mig helt stabil med bara lite huvudvärk och lätt blåslagen. men dom ville röntka huvudet och se att allt var bra och de visade sig att det var de. Bara en hjärskakning med några dagars vila så är jag fit for fight igen .

Ha det bra !

/Emmy #11

Foto: Mikael Hylander, racingpics.se

Emmy Wallberg

Emmy Wallberg

Emmy Wallberg

Emmy Wallberg

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top