Emmy Wallberg rapporterar från SM i Eksjö

sm_eksjo_emmy2

Äntligen var hela Team mxstar.se på plats under en SM deltävling och det var riktigt kul. Bäst skötte sig såklart teamets stjärna Emmy Wallberg som trots lite strul i slutet av andra heatet hade sin bästa SM helg för säsongen. En rapport från skrivande Tomas Persson kan ni läsa här.

Rapport Emmy
Det känns bra att äntligen känna sig nöjd efter helgens körning. I första heatet fick jag en bra start och låg trea några kurvor tills en framför mig ramlade och jag gick förbi. Ja låg tvåa ca ett varv tills sandra,elin och sara gick förbi mig.Under heatet fortsatte jag i samma tempo hela tiden men folk körde om mig efter som dom hade bättre fart än mig och jag slutade på en åttonde plats.

Andra heatet fick jag en bra start igen och jag låg 5 ca halva heatet tills två st gick om mig och jag tappade lite direkt på dom men några varv efter började jag öka och jag tog in på dom som låg framför och på sista varvet när jag skulle gå om sexan så bromsade jag stopp och slutade istället på en tolfte plats.
Jag är grymt nöjd med min körning i helgen och det bevisar mycket på var jag egentligen ska vara i sm. Det är helt klart den bästa tävlingen jag har haft på hela säsongen och det känns som det äntligen har släppt lite.

Emmy #11

Foto: Egna och Niklas Svensson, motocrossinaction.com

sm_eksjo_teamdepa

 

Emmy Wallberg

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top