Emmy Wallberg närmar sig ett SM brons

emmywallberg_tomelilla

Efter att dimman över banan hade lagt sig lite var jag äntligen ute på träning.Jag försökte dra några snabba varv och det gick bra.

I första heatet fick jag en bra start var tvåa ut ur andra kurvan men tappade snabbt en placering då Adriansson gick om. Jag var nere på en sjätte plats men tog mig upp till en tredje igen efter att de framför mig gått omkull. Mot slutet av heatet närmade sig Linda Andersson mig och gick om men jag tog tillbaka tredjeplatsen men ett varv kvar.

 

Andra heatet fick jag en bra start igen och låg länge bakom Sara Pettersson och figtades. Jag lyckades ta mig förbi och ledde en kort stund innan Sara tog tillbaka ledningen och Adriansson gick om både mig och Sara. Linda Andersson låg länge bakom mig men lyckades ta sig förbi mig och jag slutade på en fjärde plats.

Och även en total fjärdeplats för helgen vilket gjorde att jag knappade in några poäng upp till en pall plats.
Nästa helg blir det ”all in” i Uddevall mot en förhoppningsvis bronspeng!

emmywallberg_tomelilla2

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top