Då var det dags igen

Förre helgen gick som jag tidigare skrev precis som jag vill och jag körde till mig en 2:a plats i finalen. Tyvärr var det nu i helgen tillbaka ungefär där jag började säsongen, crash och dåligt resultat.

 Träningen var riktigt smetig och jag tyckte mest att det var helt kasst att köra runt, men jag hittar ju på Väsby så det gjorde inte så mycket. Fick en kanonstart i kvalet och var ut som andra gubbe på första varvet. Låg sedan bakom och kände på farten i två varv och lyckades sedan gå upp i ledning och dra ifrån. Lugnt och skönt kval med en vinst är inte så dumt.

Såg inga tider inför finalen, men jag fick välja först på grinden vilket brukar indikera snabbaste kvalheat. Ställde mig på exakt samma ställe som i kvalet och fick exakt lika bra start, var ut som andra gubbe även i finalen. Låg bakom Torbjörn Engström och det kändes riktigt bra, hade några försök att köra om, men lyckades inte riktigt. Tyvärr gick det som det gjort tidigare den här säsongen och med två varv kvar fick jag en highsider och kawan slängde av mig. Tog en stund att starta hojen och jag var raskt nere på en 13:e plats.

Slutplaceringen i säg skiter jag i, jag ville vinna den här tävlingen och det kändes som att jag hade kunnat gjort det om jag bara hållt mig på benen.

Nu blir det vila helt och hållet från hojåkningen i minst en vecka, måste läka ihop min sargade kropp 🙂

/Tomas #325

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top