Comeback planerad att vara i Ekjsö

Vissa av er kanske inte ens vet om hur läget ligger till, själv har jag inte skrivit om läget. Har ju inte vart läge att skriva innan då hade ni bara fått 2 rader kanske, så nu har man väl kunnat smälta av det hela bättre.

Jag har snackat med min naprapat Stefan Remsen ett antal gånger och tagit fram ett rehab pogram, men först av allt så var jag hos Olof Lundin då fick jag svar på tal, borta 2-3 månader. Men jag har tagit det hela bra och har även börjat ta fram ett pogram på dom delar på kroppen som jag känner att jag behöver jobba på. Så jag tänker komma tillbaka starkare än innan, och kunna börja om på nytt efter ett skit år med strul i Sverige.

Men i EM visar jag gång på gång att jag är på väg in i VM, så till alla er där ute som fantiserar om att jag är på väg neråt. Fortsätt fantisera, ni ska får svar på tal, hårt!

SES I EKSJÖ !

Hälsningar
Alex Eriksson Effectum racing sports /KTM Scandinavia!

Länk: alexeriksson.com
Foto: Mikael Hylander, racingpics.se

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top