Bara fyra ifrån

Total 9:a i första deltävlingen i Sverigecupen, alltså bara fyra placeringar ifrån ett wildcard till SM 🙂

 Jag är jättenöjd med helgen på alla sätt och vis. Resultatet känns riktigt bra och jag har haft kul med team crewet, marcus jansson och Henrik Hjerpe. Som en mycket kul bonus dök även min mamma Ingrid och Lasse upp strax efter första träningen. De bestämde sig sent igår att åka 40 mil enkel resa för att se mig köra, kan man ha bättre support än så?

I dagens första heat var jag iväg runt 13:e plats och sedan flöt heatet på. Tappade någon placering och tog tillbaka någon. Slutade tillslut på en 12:e plats i heatet.

I det  andra heatet hade jag lite sämre start, men var med i mitten någonstans. Även nu flöt körningen på fint och vi låg många förare och drog tätt ihop. Tappade två placeringar då killen framför mig crashade och jag körde in i hans bakhjul. Gjorde sedan en snabb marksyning på eget bevåg, men var snabbt uppe. Körde i mål på en 9:e plats och blev som sagt även 9:a totalt.

Måste återigen tacka jansson Catering &  Mechanics och Hjerpe Suspension för grym support hela helgen.

Samtliga resultat och tider har ni på mx-results.com

Marcus Jansson, Tomas Persson & Henrik Hjerpe 

/Tomas #325

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top