AMA Supercrossen kör vidare

Supercross class main event

Ikväll körs det AMA Supercross race nr fyra, denna gång i San Francisco . Vi får se om det är någon som kan rycka upp sig några snäpp och lyckas matcha Chad Reed som har riktigt bra fart denna säsong.

Förra helgen kördes tredje deltävlingen i Monster Energy Supercross serien och denna gång var de åter tillbaka på Angel stadium i Anaheim. För 22 år sedan kördes ett av de mest spännande och klassiska race i just Anaheim och till årets Anaheim 2 hade man byggt en kopia av den klassiska banan från 1986. Det var David Bailey och Rick Johnson som hade en helt otrolig fajt där den bytte plats med varandra i var och varannan kurva hela heatet igenom, se ett mycket bra inslag från tävlingen 1986 HÄR.

Tyvärr för alla fans av supercross så meddelade James Bubba Stewart att han på grund av en knäskada han dragit på sig på träning troligen inte kommer köra mer supercross denna säsong. Han kommer istället att operera sin skada för att bli helt frisk och komma tillbaka till utomhus säsongen, AMA Nationals. Se James presskonferance angående skadan HÄR (Stewart injury)

Davi Millsaps i retro kläderNu när Stewart är borta ser det svårt ut för någon att stoppa Chad Reed, han körde återigen felfritt och kunde enkelt vinna tävlingen i Anaheim. Mike Alessi var som tidigare väldigt startsnabb men orkade inte riktigt hänga med, han slutade dock till slut på en fin fjärde plats. En annan som hade bra fart denna kväll var Davi Millsaps men han fick ganska tidigt problem och kom aldrig riktigt tillbaka. Kevin Windham körde återigen stabilt och slutade på en tredje plats, två för dagen blev Josh Hill.

Missa inte MXSTAR.SE:s ultimata torrenttråd, ni når den HÄR och den uppdateras hela tiden.

http://www.supercrossonline.com/

/Tomas, mxstar crew

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top