Weekendläger i Malaga

spanien5

Stockholmsbröderna Rickard och Victor Larsson har varit nere i Malaga på en träningshelg med Björn Andersson och Stefan Da Silva och de delar här med sig av sina erfarenheter.

Med möjlighet att hyra cykel på plats flög Rickard och Victor ned för att köra hoj torsdag till söndag. “Det fungerade mycket bra att flyga ned, vi åkte raka vägen till banan direkt från flygplatsen och körde redan första dagen vi kom ner. Det var bara att sätta sig på hojen reglera styre och handtag, sedan var det bara att köra!” berättar Rickard.

Det man hör och tänker på angående banor i Spanien är kanske främst dammiga betonghårda banor, som lämnar svarta sträck efter däcken i marken. Trots extremt soligt och fint väder verkar det inte riktigt ha varit så. “Det var många olika typer av banor, mest hård jord men även fina sandbanor. Vi körde på allt från stora VM banor till teknikbanor. Under de olika dagarna har vi följt ett varierat träningsprogram med teknik, tempo, långpass och liknande gjort av Björn Andersson och det känns att det har varit mycket mer givande än att bara köra varv efter varv som man i vanliga fall brukar göra.” berättar Rickard och fortsätter berätta att de även hann med lite siteseeing utanför crossbanorna “Eftersom vi var nere så pass kort tid blev det hojåkning varje dag faktisk, men vid två tillfällen var vi nere i hamnen och gick längs stranden som ligger med gångavstånd ifrån boendet. Nära området man bor på finns det även pool, gym och till och med en svensk affär”

Mer information om lägret hittar ni här, det finns platser kvar för dem som intresserade.

Ni kan även följa Björn Anderssons motocrosshustru Ewa som bloggar här: ewaandersson.blogg.se

Missa inte heller dictodesigns.com, grymma dekaler, hemsidor, loggor m.m.

spanien1

spanien2

spanien3

spanien4

spanien6

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top