Vinst och blomma!

I söndags 1 oktober så var det näst sista tävlingen i Stockholmscrossen, denna gång i Nyköping. På grund av det var en bit att åka, fick team bussen stanna hemma och jag slog mig istället ihop med team kollegan Peppito för gemensam resa. Lite vemodigt att inte ha med Das Scharks bussen men det visade sig gå bra det med 🙂

Härligt rengväder hela natten och fortsatt strilande på morgonen kändes inte optimalt efter resultaten från Enköpings mud race. Men regnet slutade lagom till kvalen och höll sig sedan borta, vilket gjorde att banan till finalerna var i kanon skick.

Jag var fint av grinden i mitt kval och kom ut som trea ur första böj, i andra kurvan valde killen framför att gå omkull och jag missade honom precis (för en månad sedan, hade jag garanterat kört rakt in i honom). Drog på andra plats i två varv när Micke Andersson framför gjorde en liten miss och jag kunde gå förbi. Körde sen lugnt i täten och hade till och med dit att gå omkull en gång men ändå vinna heatet.

I finalen var jag återigen med fint i starten och lyckades efter ett halv varv ta mig upp på första plats och drog där i ca ett varv. Sen kom de snabba boysen och jag var tvungen att släppa täten. Med fasit i hand hade jag faktiskt fjärde bästa tid i finalen men orkade helt enkelt inte hela vägen. Fysträning i vinter!

Har riktigt gött flyt just nu och allting klaffar på tävlingsbanan, grymt kul att åka hoj när det känns så.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top