VEIDEC Racing by US CAPITAL.

veidec_uscapital_racebike

2010 etablerade sig US CAPITAL racing som främsta team i Sverige med SM-guld MX-1 och SM-silver MX-2. Vi är väldigt nöjda med framgångarna 2010 men väljer nu inför 2011 att sikta ännu högre med ny teambildning och en spännande konstellation av förare.

Niclas Rosén, teamchef
Tillsammans med Filip Bengtsson och Filip Turesson så har vi en spännande motocrossäsong framför oss.

Fortsättningsvis har vi nya sponsorer inför säsongen. VEIDEC racing och Rickard Pålsson, stora namn inom svensk motorsport inom allt från STCC, gocart till dragracing. Deras framgångar på racingbanorna går ingen förbi med sin professionella inställning till motorsporten. Vi började lite smått under säsongen2010 dra upp riktlinjer för 2011 och vi har etablerat ett samarbete med samma mål och ambitioner. I och med denna gemensamma satsning heter vårt nya team VEIDEC Racing by US CAPITAL.

Vi byter motorcykelfabrikat till KTM, det absolut mest framåtsträvande varumärket i branschen och vi har samma filosofi då vi båda vill vara högst upp på pallen. Med Peter Johanssons och Jonte Engdahls kontakter och kunskaper är vi i trygga händer.

Hardparts och konfektion står PSEPARTS för, en komplett leverantör av ALLT man behöver efter biken. PSEPARTS står för en proffsig image med hög kvalitet på sitt sortiment och samma framåtanda som teamet har.

Betsafe, Selecthus, Dunlop, Vianor, Janndys service och maskin, ICA Supermarket – Sjöbo, MX-Raptor, Sahlins-Fristad, Ventilationsbyrån och Seebeach transporter fortsätter att vara våra ovärderliga sponsorer under 2011 också. Håll er uppdaterade på www.uscapital.se

Avslutningsvis vill jag lyckönska våra förare och citerar Mårten på MX Shop – håll vajern stram!

Peter Johansson, försäljningschef på KTM
Det ska bli riktigt roligt att följa våra KTM-förare i VEIDEC racing by US CAPITAL nästa säsong och naturligtvis siktar vi på att ta hem dubbla SM-guld. Med våra modeller, 250sfx och 350sfx kommer de ha det bästa materialet för att lyckas.

Kasper Leth Christensen, VD och ägare PSE-group
Vi på PSEPARTS har alltid valt att samarbeta med professionella team som har rätt image. Eftersom vi har de bästa produkterna på marknaden så vill vi självklart samarbeta med de bästa teamen som kan marknadsföra våra produkter på bästa sätt. När VEIDEC racing by US CAPITAL dök upp på kartan och när vi även kunde få med oss två av våra största sponsorförare till teamet så valde vi att gasa. Det känns väldigt kul och spännande med denna satsning och vi ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete.

Rickard Pålsson, ägare av VEIDEC koncernen
Motocross är fantastiskt spännande, på många sätt extrem och väldigt teknisk sport som passar och liknar VEIDECs produkter och vårt varumärke bra. Vi känner ett stort förtroende för team och förare och vi vill vara med att utveckla såväl sporten i sig som team och förare mot nya segrar.

Länk: uscapital.se

veidec_uscapital_filipthuresson

veidec_uscapital_trailer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top