Uppladdning inför GGN 1b

Nu är det tokladdning inför Gotland Grand National, vetskapen att jag tog sopslut under Ränneslättsloppet har gjort att jag satsar lite hårdare inför GGN. Kom precis hem från ett stenhårt pass med instruktör på Nautilus för att tömma kroppen och eventuellt världens största pastaladdning stor på spisen och ska snart förtäras.

 Imorgon ska jag förbi min bästamange massör på kiropraktor.se för att hämta upp lite slowcarbs2 från Fairing, ytterligare något att trycka i sig på dagarna för att bygga upp depåerna i kroppen och även något jag funderar på att ha i camelbacken under loppet.

Har även varit på A-däck idag och hämtat upp ett par nya svålar till hojen, Michelin S12 i bak och M12 i fram, så grymt nöjd med mina Michelin däck så det kan inte gå fel. För övrigt grymt nöjd med A-däck också, tack för hjälpen.

Uppladdning 1a får nog sägas vara måndagens meckande i garaget, filterbyte, kontroll att allt sitter fast, glasögonpreppning, tvätt av kläder…

 /Tomas #2291 på Gotland

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top