Uppdatering Robert Kvarnström

Robert Kvarnström

De är långt mellan uppdateringarna nu beroende på att jag inte har någon dator förtillfället, men jag kan väl börja därifårn jag slutade sist, med italienska mästerskapet.

Jag tog bara italienska som en träning inför vm och kom väl aldrig upp i mitt riktiga tempo men jag tog mig runt och får vara nöjd med tävlingen, vi hade lite problem med fjädringen som var alldeles för hård då vi fått fel underben till gafflarna från öhlins.

Dagarna efter italienska gick åt till att testa fram den motorn jag ville ha för VM och de blev ett ganska enkelt val då dom som vanligt överraskade mig positivt med en motor som har precis allt jag vill ha!!

Åkte hem torsdagen veckan innan VM premiären och vilade upp mig och träffade min familj och hade de allmänt bra,

Kom till tävlingen i Spanien på onsdagen pga att jag varit sjuk och kände att jag inte kunnat åkt tidigare, var fortfarande sjuk väl framme i Valverde Del Camino där VM Premiären gick av staplen, testade lite på torsdagen trots att jag va hängig och febrig, gick inte alla prov före tävlingen heller då jag inte hade ork till det, men jag gillade läget och försökte verkligen ladda för tävling.

Fredagen va det dax för prologen som var helt nytt för mig, de var ett uppbyggt extremeprov och lite crossbana, satt 4e tid i junior och fick väl vara nöjd med det.

Sedan på lördagen kom jag bara ett varv innan jag fick ge upp då jag tömt kroppen totalt och gått in i väggen, lyckades inte heller komma till start andra dagen då jag hade feber, halsfluss och öroninflamation. Så där slutade min VM premiär, jag var jätte besviken för de var verkligen inte såhär mitt VM skulle starta.

Vidare mot portugal och andra deltävlingen helgen efter och jag mådde betydligt bättre och va laddad till tusen.

Visade på prologen under fredag kvällen att jag har farten som krävs med att bli total 2a alla klasser inräknade, de var sjukt kul och jag blev bara mer laddad inför lördagens tävling.

Började bra på lördagmorgonen med att efter första varvet ligga 4a i junior endast 2 sek efter 3an, första crossen andra varvet kör jag på en kille som står mitt i banan och får vända om och tappar många sekunder, blev förbannad och tappade helt tålamodet, får en jobbig transport upp till enduro provet där jag kommer fram till starten utan bakbroms.

Kör ungefär halva proven utanbakbroms och på en raka så kommer jag för fort in i en grop och det vänder bara runt, slår i backen väldigt hårt och blir liggandes ca 20 sekunder, kommer inte ihåg någonting alls från vurpan utan detta får jag reda på efteråt, får bryta tävlingen med spricka i revbenen och kraftig hjärnskakning.

Så jag kan inte direkt påstå att jag har haft turen med mig dom 2 första VMen, men jag får försöka ladda om till italiens VM.

Jag vill tacka alla mina svenska sponsorer, Garage 24, Studio 76, Avesta Park&Trädgårdsservice, Avesta Text&Dekor

MVH

Robert Kvarnström #48

Länk: www.robertkvarnstrom.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top