Upp som en sol ned som en platt j**la pannkaka

Tänkt att man kan vara på så bra humör, att ha en känsla av att det flyter på och till och med kan bli bättre utan allt för stora medel. Sen är det sju jävla poäng som avgör och gör hela situationen till en platt helt utsmetad pannkaka.

Svemo är inte inne på min linje vad det gäller topp fem i Sverige cupen. Se tidigare blogg. Protokollet har inte publicerats på hemsidan ännu, men jag har blivit meddelad att de avslår min förfrågan och jag är därmed utan elitlicens till nästa säsong. Jag ska se vilka möjligheter som finns att överklaga och få ärendet prövat igen. Tycker fortfarande att mina tankar att en förare som redan fått elitlicens inte ska kunna stå ivägen för de elitlicenser som ska delas ut till topp fem i Sverige cupen.

Från att ha motivering att börja träna stenhårt för en full SM säsong, känner man sig nästan mer sugen på att skita i det helt och hållet. Finns ju en hel del annat man kan lägga tid och pengar på. Tre dagars mc semester i veckan med farsans cusom hoj var inte helt fel. Kanske ska pengarna gå till en fet HD istället!

/Tomas #325

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top