Träning Uringe

Idag drog jag och Johan Wahlberg till Uringe för att mosa lite härligt tung höstsandbana. Igår var det grymt väder med strålande sol, idag var vi återigen tillbaka till härligt mulet november väder. Det kom till och med några regnstänk, men det gjorde inte så mycket, bara att bita ihop.

Banan var riktigt fin på Uringe idag, nyslätat och lite regntung och spårig. Körningen gick faktiskt riktigt fint, det var jobbigt som satan men flöt på rätt så bra.

Tyvärr så avslutades dagen med att skrota i ett hopp. Det är konstigt ibland när man kör att man inte kan vara konsekvent och göra rätt, även när det är enkelt. Hoppet i fråga var en inte speciellt stor platå ändå envisades jag med att var tredje varv ungefär hoppa lite kort och landa på kanten. När jag skrotade gjorde jag även så och landade även lite snett, fick studs ut över kanten och dök på öronen bakom hoppet. Det tråkiga är att jag slog i axeln rätt rejält och har lite småont. Har inte varit iväg och kollat om det är något trasigt, förhoppningsvis har jag bara slagit i hårt.

 /Tomas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top