Träning inför GGN

Idag var det träning inför GGN på Arlanda banan utanför Stockholm. Gemensam start med avstängd motor och 3 timmar körning med valfria depåstopp, allting registrerat med transponder. Jag var väl kanske inte optimalt förberedd eller jättetaggad på vägen dit, men väl på plats så kändes det lite bättre. Fick låna ett par redan färdig preppade glasögon av Martin och då var det ordning på det mesta.

Kawan startade på första kicken och jag var fint iväg, hade lite svårt att avgöra vilken tempo jag skulle åka i för att orka hela tiden, valde att ta det lite lugnare och avvakta hur det skulle kännas. Körde i 1 timme innan mitt första tankstopp, som tog hela 6 min, tog det lugnt och smaskade lite banan och kex choklad

Efter ytterligare ca 20 min började jag få en blåsa i händerna och svängde därför av för att snabbt byta handskar, men när jag stannar till märker jag att hojen kokar och dagens var över för min del. Vet faktiskt inte vad kokningen beror på, men jag hoppas att jag inte har kört något värre ras på grejerna.

Synd att jag inte kunde köra de hela 3 timmarna, men det blir nya tag på GGN.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top