Träning i smyg!

Nu ligger det till så här.. Jag och en kär vän till mig vid namn Torbjörn har startat ett företag som sysslar med motocross och enduro-delar, tillbehör och allt annat man kan relatera till i nämnd kategori. Dock så får jag storstryk av tobbe på banan men åker i från han i skogen.. Nu sålde jag min cykel och ska ha uppehåll på ett år pga barnafödande i huset (Jävla kärringar och bli gravida så där) till saken hör att tobbe tränar som en jävla iller och då lär man ju inte ha en suck när man kommer tebaka. Så in i gymmet och tjyvträna har det bleve nu.. Sen ska jag no fan hålla tyst med att man köper hoj åsså i ett par månader iaf.. Så blir det som roligare att komma i gång om man åker som bara fan sen.. Ne nu ska jag ut på ett fint eftersök på skadeskjutet vildsvin IGEN! suck.. glöm inte att ett skott som man håller inne behöver man aldrig ångra.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top