Träning eller inte?

Sen Gotland har jag varit extremt dålig på att träna, både fys och hojåkning. Trodde att jag skulle vara less på att åka hoj, men har egentligen varit grymt sugen, det har helt enkelt bara inte blivit av. Har även de senaste höstarna kommit igång bra med fysträningen, men i år ligger jag verkligen på latsidan.

Det ska dock bli bättring och jag har kommit igång lite, i helgen har jag faktiskt sprungit hela två gånger. Ett hyffsat hårt intervallpass i lördags och ett lite lugnare löppass i söndags. I veckan ska jag även se till att fixa nytt gymkort, så att jag kan komma igång med lite styrka och spinning.

Vad det gäller hojåkning så är jag mest sugen på att åka lite på MX Indoor i Vallentuna, har inget jättesug att slänga på vintersvålarna och harva runt i skogen. Vi får se hur det blir med Östra Open Enduron i vinter, hur mycket åkning det blir och i vilken klass. Jag har ju egentligen en förstaplats att försvara i Motion -39, men jag vet redan nu att jag kommer missa några deltävlingar och då kanske jag kör Bredd istället för att helt enkelt få mer åktid.

Vi får se hur det blir med allt, men mer träning ska det i alla fall bli.

/Tomas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top