Thuresson tillbaka i Sverige efter USA besök

Så här såg det antaligen inte ut så ofta i USA. Bild från SM Västerås

Är nu tillbaka i Sverige efter min första vända till USA denna vintern. Träningen har gått riktigt bra och åkningen känns nu bättre än aldrig förr. Har tränat en del med Brett Metcalfe som är en toppåkare i USA.

Det var rätt häftigt en dag när jag vaknade upp och skulle gå ut i garaget och fixa färdigt grejerna. Då stod hela Yamahas fabriksteam ute på gården för en dags träning på MX-Heaven. Förarna som var där var, James ”Bubba” Stewart, Jason Lawrence, Nick Wey och Kyle Chisholm. Vi stannade hemma lite längre än väntat denna dag och kollade lite på vad dom killarna gör som inte jag gör än. Några eftermiddagar när vi var lediga var vi och körde go-cart på ”Poleposition Raceway” som ägs av Jeremy McGrath. Där var också många av fabriskåkarna och lekte av sig mellan träningarna.

Sista helgen i USA var jag och kollade på supercrossen i Anaheim, det var riktigt häftigt. Jag var väldigt sugen på att vara med att köra, ska kolla närmare på det till nästa år.

Är nu tillbaka på Motocrossgymnasiet i Tibro igen, och fortsätter hårdträningen inför säsongen. Vi kör cross tisdag, onsdag och torsdag, utöver det har vi även annan träning såsom löpning, cykling, hinderbanor, styrketräning m.m.

Vi ses på mässan nästa helg!

Bilder från Thuressons USA vistelse!

Text: filipthuresson.com

/filipthuresson.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top