Thuresson rapporterar från Kalifornien

Hej alla crossvänner! Jag har lite problem med internetkontakten här men här kommer en liten rapport (jag skriver mer när jag kommer hem).

Har nu varit på MX Heaven i snart två veckor. Vädret har varit kanon (bara två dagar med regn – det var bara bra för banorna).

Jag har tränat varje dag både cross, suprecross och fysträning enligt schema från Magnus och Espen.

Jag tränar mest med Richie som bor på MX Heaven och Brett Metcalf som är från Australien. Vi åker runt på de olika banorna som ligger i närheten såsom Glen Helen, Starwest, Perris, Milestone etc.

Igår (sönd 28 dec) körde jag en tävling på Glen Helen. Först körde jag 450 pro-klassen (det var bara jag som körde 250 alla andra körde 450) där jag placerande mig som 9:a och 3:a i heaten. Jag kände mig lite stel och ringrostig i första heatet men sen släppte det. Efter det körde jag två heat i 250 pro-klassen. Jag placerade mig som 2:a och 4:a. Slutade som total 3:a  jag känner mig nöjd med tävlingen och det var jättekul.

Ska nu försöka träna mer supercross så jag är förberedd på supercrossen i Herning, Danmark i början av februari.

Gott Slut och Gott Nytt År!

Text: Filip Thuresson

/filipthuresson.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top