Sveriges nästa stjärna?

Vaknade upp till riktigt fantastiskt novemberväder med några plusgrader och duggregn i luften, vad gör man? Min tanke var att ligga och dra mig i sängen lite för länge, men min gode vän Mattias Söder ville annat. Hans nya KTM 450 EXC ville rastas och då är det bara att ställa upp. Det blev inte direkt något monsterpass, men vi lekte runt lite och körde några varv i en grusgrop.

Ska försöka ta mig till MXIndoor några gånger innan det blir riktigt vinterföre och dubbdäck. Sen är planen att köra Östra Open Enduro i vinter, får se om jag kan lyckas pricka in alla deltävlingar detta år.

Sverige har väntat ett tag nu på en världsstjärna i motocross och jag tror vi får vänta ett tag till. Vår nästa stjärna kommer nämligen bli min systerson Melvin och även om jag gör mitt bästa för att drilla honom så har han med sina två år på nacken några år kvar. För övrigt så kallar han mig för Borasch (kör med lite rysk accent) och han är fullt medveten om att jag kör crosch. Helt enkelt världens coolaste.

 För övrigt så går tankarna lite på hur nästa säsong ska se ut, lär fundera lite till sen så ska jag dela med mig av mina funderingar till den som är intresserad.

/Tomas #325

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top