Sur avslutning på SC

Gått o laddat hela veckan för detta rejs som är det sista i SC för denna säsong.Låg på en 22:a plats innan dagens rejs o hade väl förhoppningar på o ta mig inom dem 20 första.Hyfsat laddad men något seg kom jag till Åsätra imorse,banan såg fin ut när vi gav oss ut på träningen.Där vart det 3 varv innan jag fick en fet sten på ena tummen o det gjorde så satans ont så jag åkte av o ner till bilen,hann ju känna på banan tillräckligt tyckte jag.Vart lottad i kval 2,efter en halvdålig start så låg jag runt 14:e plats efter 1 varv,ett halvt varv senare låg jag på banan med ambulanspersonalen runt mig som fråga hur det var,hade fruktansvärt ont i min axel o låret.Efter en stund så började det kännas lite bättre o när heatet var slut så tog jag min cykel o rulla till depån,satt med en ispåse ett tag men kände att det inte skulle gå o köra mer denna helg(skulle köra TV crossen i Linköping imorron va det tänkt).Sitter hemma nu med en fet lårkaka och en svullen o ömmande axel.Nu är det bara vila o ta nya tag till vintersäsongen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top