Störst, vackrast och bäst?

Avsnittsbilder

Det är väl väldigt osvensk att skryta, så det ska vi väl försöka undvika. Jag har inte heller några belägg vad det gäller storlek, eller om och i sånt fall hur bra vi är. Det jag vet är att jag Tomas Persson och Ola Thorell under året hunnit med att prata i nästan 35 timmar, utspritt över 24 st avsnitt av Club MXStar Podcast och i dessa avsnitt har vi haft med hela 36 st gäster.

Det jag också vet är att vi har haft extremt roligt med detta podcastprojekt vi drog igång i april 2014, det första avsnittet hade premiär 17 april. Första avsnittet spelade vi in hemma i mitt kök och med Marcus “Mackelito” Norlén som gäst. Efter det har vi som sagt haft med hela 36 st olika gäster ,vissa har till och med fått äran att vara med flera gånger. Vår mesta gäst är Filip Bengtsson, som varit med hela fem gånger. En anledning till det såklart säsongens fantastiska framgångar med SM- guld, grymma VM körningar och lag-VM succé. En annan anledning är ju att det är en fantastiskt skön kille, uppskattad av många och underbar att ha som gäst.

Nu är det inte bara Fillibang som varit en bra gäst, jag kan utan att ljuga säga att samtliga vi pratat med under säsongen har varit fantastiska gäster. Det finns helt klart en skön klick med motocross- och enduropersonligheter i Sverige.

Vad har vi då för guldkorn om jag ska plocka ut några? Det avsnitt som haft flest lyssnare, var också ett av de mest intressanta att spela in. Eddie Hjortmarker blev uttagen till lag-VM och sedan petat och in kom istället Ken Bengtsson. Vi försökte reda ut det hela med Hjortmarker, lagledare Jonte Engdahl och Magnus Markenfelt från Svemos motocrossektion. En tydligt besviken Hjortmarker och en lätt irriterad Engdahl gjorde det hela intressant.

Riktigt kul har det också varit att prata med de lite äldre rävarna, de som varit med ett tag, Jonas Hagren, Mats Nilsson, Anders Eriksson, Stefan Andersson och Totte Hallman.

Vill också passa på att tacka de samarbetspartners som varit med under säsongen, Thorells MX, Speedstore, Lilla Helgås Rör & Böj och FlyWest. De är grymma som ställt upp och har alla gjort det för att de tycker det vi gör är bra och kul.

Stort tack till alla som supportat oss med tips och positiva ord via kommentarer, meddelanden, mail och direkt till oss. Det värmer en gammal mans hjärta och gör oss mycket glada. Det ger oss också kraft att köra vidare. Vi blir för tillfället tyvärr inte miljonärer på detta, men det är kul att hålla på och vem vet, det kanske kan leda till något mer framöver.

Fortsätt gärna ösa ris och ros över oss. Det är för er som lyssnar vi gör detta och vi vill höra vad ni har för idéer, så vi kan göra det ännu bättre framöver.

Samtliga gäster som varit med:
Marcus Norlén, Filip Bengtsson, Kalle Olsson, Max von Schoting, Micke Hedberg, Robert Lind, Fredrik Norén, Tom Johnsson, Rickard Sandberg, Niklas Svensson, Filip Thuresson, Johan Carlsson, Eddie Hjortmarker, Peter Johansson, Jonas Hagren, Alvin Östlund, Frida Östlund, Oscar Wirdeman, Jesper Jönsson, Robert Kvarnström, Viktor Björklund, Kim Lindström, Rikard Hansson, Rasmus Sjöberg, Ken Bengtsson, Jonte Engdahl, Magnus Markenfelt, William Andersson, Patrik Erlandsson, Mats Nilsson, Mats Åkerblom, Anders Eriksson, Joakim Ljungren, Albin Elowson, Stefan Andersson,Torsten Hallman

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top