Spanien rapport Kim Lindström

Kim Lindström

Kim Lindström befinner sig för tillfället i södra Spanien för att slipa på formen inför stundande säsong.

Kim bor i en lägenhet i Marbella ca 6 mil söder om Malaga tillsammans med Anders Sydborg. “Har inte haft ett moln på himlen och mellan 25-30 grader på dagarna så vädret är kanon.” berättar Kim.

Före resan till Spanien var det ett tag sedan Kim kört hoj och han hade inte kört en meter på sin nya Yamaha YZ450F. “Vi kör hoj nästan varje dag nu och det är krävande när man inte suttit på cykeln på över tre månader. Körningen har fungerat bra,det har varit lite justeringar och inställningar på Yamahan när jag började köra men nu har jag fått
allting rätt och kan börja gasa lite. Det som återstår nu är fjädringen som just nu är lite för mjuk men vi har beställt nya fjädrar, men när man säger imorgon så kan det ta längre tid för det är ju i Spanien jag är och här vet man inte om det fungerar på det utlovade datumet.” berättar Kim om körningen och justering av sin nya cykel.

Den 18:e februari åker Kim upp till Holland för att köra in sin andra cykel inför holländska mästerskapet. Men redan den 21:a är han tillbaka för att avsluta Spanien trippen med ytterligare en veckas avslutande träning.

Tack till Yamaha, Yamaha Store Västerås, PSE Parts, Bridgestone

kimlindstrom_spanien2

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top