Fillibang a.k.a Fjonken – Uddevalla VM

VM Uddevalla

På torsdagskvällen åkte jag till Daniel Ahlgren och sov över hos honom. Vi stack sedan tidigt på Fredagsmorgonen till Uddevalla. Väl framme, möttes vi av en sjukt fet bana med en del nya partier. Man hade b.la byggt en stor dubbel och några wave’s-sektioner. Jag tycker att allt utom snéplatån efter mål, var till det bättre!

Lördag:
Träning: kände mest på banan, och försökte hitta bra linjer.

Tidskval: satte så många snabba varv som möjligt, och lyckades få 24:e tid.

Kvalheat: hyfsad start, men körde sen så J*VLA dåligt… inget flyt alls, och helt passiv! var så sjukt missnöjd efter…

Söndag:
Träning: Gick riktigt bra, fick in fint flyt och hittade bra linjer. Vi testade en annan drevning och det var till det bättre!

Första heatet: Gjorde ett kanonutsläpp och var 10-11 ut ur startsvängen! Men blev sen påkörd i andra svängen, och vurpade… hann sen inte mer än ett varv innan jag crashade igen! slog mig ganska rejält och när jag kom upp var jag låååångt efter.. bröt heatet. Jag slog i min stortå riktigt ordentligt, men fick smärtstillande av en italiensk läkare så att jag skulle kunna ställa upp i nästa heat!

Andra heatet: Än en gång ett kanonutsläpp! kämpade på hela racet, och körde upp mig från en 23:e plats till 19:e i mål! Fick mina första vm-poäng, så jag är nöjd!

Måste passa på att tacka alla som hjälpt mig, stöttat mig, och trott på mig!

TUSEN TACK ALLA!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top