Östra Open Enduro Östhammar

Så var det dags för deltävling två och denna gång på en ny bana vid Lundafältet och arrangerat av Östhammars MK. Jag var faktiskt dit och tjuvtränade förra helgen, så helt ny var den inte för mig.

Efter min tredje plats förra helgen var jag seedad och startade i första led i bredd klassen. Nu hjälpte inte det så mycket då vi startar efter elit- och framförallt även efter junior klassen.  Första varvet var rätt så kasst med mycket folk i spåret och i stort sätt omöjligt att ta sig förbi. Stod väl nästan 10 stycken på rad på vissa ställen och bara väntade på att få köra.

Eftersom vi gör depåstopp mellan varje varv så blev det bättre och de två sista varven kunde jag köra i mitt egna tempo. Tyckte det gick riktigt bra och gjorde bara en liten vurpa och det var redan efter 500 meter på första varvet.

Slutade tillslut på en 6:e plats och det känns helt ok. Var ju tre platser sämre än första deltävlingen, men tydligen var det fler som trivdes på den här banan och körde fort.

Nu får vi se om det blir några fler Östra Open för mig. Skickar nämligen min hoj till Spanien i slutet av januari och skulle nog behöva nästa helg att fixa i ordning en del.

Det här ser ju inte bra ut 🙂 http://lh5.ggpht.com/_izZ3kNgQ11s/TTJANu8gKrI/AAAAAAAAFBc/VZH-EeDYTGk/s800/DSC_4377.jpg

/Tomas #325 (317)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top