Erzberg 2011

Kollade filmer med Kai Lundmark från årets upplaga av Erzberg Rodeo igår och blev på riktigt jäkligt sugen på att köra. Med tanke på att han kom 4 av 20 kontrollpunkter på den 4 timmar långa tävlingen så kan det ju inte vara helt enkelt.

Däremot såg det ju inte heller helt omöjligt ut och skulle man kunna vara med lite längre upp på prologen som plockar ut de 500 förare som får köra huvudtävlingen så gissar jag att man får starta lite längre fram och därmed slipper en hel del folk som är i vägen.

Bara för att bevisa för mig själv att jag klarar av detta så drog jag ut till en grusgrop utanför Uppsala idag och tjuvtränade lite. Mosade på upp för några branta backar och tyckte själv att jag var rätt duktig, men sen tog det stopp. Det var en backe som besegrade mig och trots 5-6 försök så hade jag som bäst någon meter kvar upp till toppen. Skam den som ger sig, jag ska tillbaka och när jag tagit mig upp för den där backen då anmäler jag mig.

Försökte få med excracing.com Ola också men han föreslog istället att vi skulle köra Red Bull Romaniacs, vilket är en annan idiot tävling. Verkar i och för sig rätt cool den också, där kan man även ställa upp och tävla i lag vilket alltid är kul.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top