Hur bra kan jag bli?

Hur bra kan jag bli? Det frågar jag mig själv ibland men har inget jättebra svar. Ibland tittar jag på andra snabba förare och tycker att så jäkla mycket sticker de inte ut teknikmässigt mot vad jag klarar av en bra dag. Visst saknas det fart, det visas ju klart och tydligt med var jag befinner mig i karriären, men det känns inte ouppnåeligt.

Men så finns ju de här andra dagarna när man har svårt att köra ifrån tjossan och hejsan på någon bana när man är och tränar. Då undrar man ju verkligen varför man håller på och strävar efter att bli bättre, när man istället kanske bara skulle softa ner och inse att man är där man är.

Just nu vill jag köra till mig ett wildcard till SM så jag får göra ett försök i år, utan att alls bli besviken om jag inte kvalar in. Sen vill ja bli topp fem i Sverigecupen och få elitlicens till 2011 och köra full SM säsong. Då ska jag för de som bryr sig och för mig själv göra en seriösare satsning , jag tror faktiskt trots allt att jag kan bli snabbare med rätt hjälp.

Lite tankar efter ett halv glas rosé och en folköl. (Jag behöver väl inte bli seriös innan jag har klart med elitlicensen?) 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top