Östra Open final

Ja då var endurosäsongen över i och med helgen avslutande tävling av Östra Open Enduro i Kungsängen. Bra träning men skönt att det är över, nu blir det fokus på motocross istället, riktigt nice.

Låg på delad 5:e plats inför finalen så det var mitt mål att knipa den platsen och 500 härliga kronor i prispengar. Det gick riktigt bra i början och jag hade bra fart i snöspåren. Tyvärr hängde jag denna gång inte riktigt med ute på den många och långa plogade gärdena, helt enkelt för snål och körde på lite för dåliga däck. Tyvärr så strulade det lite på andra varvet, gjorde en riktigt tokskrotning ute på ett snabbt parti av ett gärde. Klarade mig dock rätt bra och var snabbt uppe men sen av bara farten gjorde jag två småmissar i nästföljande snöspårsparti. Fick igång flytet igen fram till sista varvet då lite motorstrul gjorde att jag tappade mycket tid. Hojen stannade för mig flera gånger och jag dalade ner till 12:e plats in i mål.

Besviken till att börja med men det visade sig att jag trots allt klarat 5:e platsen totalt och det var ju dagens mål, skönt slut på Östra Open tävlingarna.

/Tomas #325

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top