Söderströms egna version om brytningen

Yamaha van Beers Racing

Tom har på sin hemsida levererat sin version av brytningen med Yamaha van Beers Racing.

Detta är Tom´s version av vad som hänt!

Tom har verkligen skadat knäet och väntar på ett utlåtande av svensk läkare. Troligen är det operation som gäller omgående.

Men knäskadan förvärrade även trivselfaktorn i teamet. Tom vill få denna skada reparerad/utredd så fort som möjligt och söker vård i Sverige.

Att detta kom samtidigt med att både Tom och Team Van Beers Racing bestämde sig för att bryta samarbetet är kanske olyckligt men också att det utlöste att “den sista droppen som gjorde att bägaren rann över” skedde.

För att som förare kunna prestera fullt ut så krävs det att man verkligen trivs och känner sig som hemma och får allt stöd och hjälp man känner att man behöver och när det inte uppfylls så är det svårt att få allt att gå ihop. Många som står utanför detta kanske tycker att det “bara” är att anpassa sig och se chansen som något enormt men hur ska man kunna prestera när man inte känner att allt är ok?

Glädjen att köra kommer inte i ett “cornflakespaket”, det är något man måste bygga upp med teamet och alla runt om en.

Det sista Tom behöver just nu är alla spekulationer runt hur samarbetet med Van Beers avslutats, nu är det fokus på att få vänster knä återställt. Hur det blir med lagvm´s deltagande eller inte för Tom´s del återstår att lösa för läkarna denna vecka.

Vi kommer självklart så fort som möjligt via denna sida berätta vad läkarna kommer fram till. Tills dess, ha förtröstan. Tom är fortfarande en fantastisk motocrossförare med en vilja utan dess like och en körskicklighet som sällan skådats i Svensk motocross (admin´s egna ord).

Text: tom-mx.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top