Snart dags för tävling igen

Ska man ljuga för sig själv och andra eller helt enkelt vara ärlig och istället försöka förända och förbättra?

Vi kör på det ärliga, har hört att det ska vara rätt väg att gå i livet. Nu är det väl inte så allvarligt, handlar bara om min fysiska form och uteblivna tränande den senaste tiden.  Jag har till och med lagt på mig några kilon och är i och för sig uppe i min matchvikt 80 kilo, vilket är bra. Det som dock hade varit ännu bättre är om det varit4 kilo extra muskler istället för vad jag nu har fått.

Gjorde i alla fall ett ryck i veckan och tog mig ut till Rörken utanför Uppsala i tisdags och det var riktigt kul att köra. Dock blev jag helt slut och det var inte bättre på Arlanda som jag tog mig till på onsdagen. Två varv sen var jag anfådd, armpump och allmänt slutkörd. Skam den som ger sig, så jag tog mig ut till Östhammar på torsdagen och nu började det faktiskt likna något. Bättre flyt i körningen och då orkade även kroppen lite bättre. Fredag blev vilodag, men enbart rodelträning i soffan framför teven. Igår lördag var det dags igen och då tog jag mig upp till Skutskär och nu var jag plötsligt i toppform igen 🙂 Kanske inte riktigt, men det var svinkul att köra och åkningen stämde bra och jag körde fyra ordentliga pass.

Hoppas på lite körning tisdag eller onsdag och sedan bär det av ned till SM i Varberg för att supporta Mackelito. Tar själv med min hoj för att stanna på semester i Lidköping veckan efter och sedan åka till Borås 1 augusti för den sista deltävlingen i Sverige cupen.

Känns som årets viktigaste tävling för mig. Målet är såklart att vara topp fem och få ytterligare ett wildcard att utnyttja i Finnspång eller Västerås. Annars är det den totala topp fem placeringen jag är ute efter, vilket skulle ge mig en elitlicens till nästa säsong. Mina egna beräkningar visar att jag ligger på en total 7:e plats med 1o poäng upp till 5:e plats och 14 poäng upp till 3:e plats. Med andra ord ingen omöjlighet att slå sig in topp fem. Blir placeringarna exakt som i Örbero sist, då jag endast var 9:a totalt så slutar jag på en 4:e plats i den totala tabellen för Sverige cupen.

Jag ska göra mitt bästa i Borås och är i alla fall grymt taggad.

/Tomas #325

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top